Referanser

AOK Larvik

Ellen Marie Sandvik

"I etterkant av disse to dagene har det kommet positive tilbakemeldinger fra kolleger på tvers av alle avdelingene vi har her på AOK i Larvik. Du er et naturtalent som gjør at du får med deg den mest innbarkede skeptikeren, til og med de på siste benk får du med deg. Du beholdt alles konsentrasjon i de to dagene vi var samlet. Din evne til å ta ting ut ifra energien du blir møtt med er imponerende, være seg med humor, kroppsspråk eller alvor, samt fra det arbeidslivet vi representerte slik at alle følte at du snakket til oss, og ikke noe hypotetisk teori som kom fra lærebok. Spørsmålene du fikk fra salen underveis tok du på strak arm, og du ga oss reflekterte og gode svar tilbake som man skjønte og kunne kjenne seg igjen i. Alt i alt satt du igang en prosess hos de fleste av oss, og tilbakemeldingene i hverdagen er at de ansatte vil starte opp med refleksjonsgrupper på tvers av avdelingene for å hjelpe hverandre i hverdagen med små og store utfordringer. " 

Høgskolen i Vestfold(Universitetet i Sørøst-Norge)

Anne Gausdal

"Arbeidet ble utført med stort engasjement, faglig innsikt og til vår fulle tilfredsstillelse. Jeg kan med glede gi Thomas Thorvaldsen og Klar kommunikasjon de beste anbefalinger."


Bane Nor

Kate Helen Fornstvedt

"Tusen takk for flott «vitamin/omega 3 bombe» i går. Det var skikkelig inspirerende, veldig relevant for målgruppen og mange gode praktiske eksempler. Nå er det full fyr, ledergruppen i Bane NOR,Transport har blitt veldig nysgjerrige på dette opplegget. Det er veldig bra for oss alle."


Veslehaven barnehage

"Vi hadde et 3 timers foredrag med Thomas på en planleggingsdag i barnehagen. Temaene han snakket om var grensesetting, kommunikasjon og tydelighet. Disse 3 timene var fylt med humor og dagsaktuelle temaer. Thomas formidlet temaene på en humoristisk måte som gjorde at det var lett å kjenne igjen. Han er inspirerende og engasjerende som foredragsholder. Han satte i gang masse tankeprosesser. Dette er noe vi virkelig kommer til å dra videre i vårt arbeid i barnehagen. Vi har allerede invitert Thomas tilbake til oss, med da et foredrag for foreldregruppen. Vi kan på det sterkeste anbefale Thomas og Klar Kommunikasjon."

Asplan Viak as

Kristi K. Galleberg

"Thomas foredrar om den vanskelige kunsten å kommunisere og samarbeide under krevende forhold på måte som er både lettfattelig og underholdende. Han har en unik evne til å lese forsamlingen og vinkle budskapet på en måte som gjør at alle kjenner seg igjen og føler at han snakker om nettopp dem. Refleksjonene hos den enkelte og de gruppeprosessene som settes i gang har hjulpet oss til å takle krevende oppdrag på en måte som styrker samarbeidsrelasjonene våre i stedet for å slite på dem."

Randineborg barnehage

"Tusen takk for kjempe interresant og bevisstgjørende møte!  Det var et så levende og interresant foredrag at det er vanskelig å gjengi helt og fullt. Han traff spikeren på hodet, (og han traff nok ikke bare èn spiker) det var gjenkjennende og nyttig både for foreldre og personale! Nyttig - i forhold til bevissthet rundt relasjoner med barna, kolleger, generellt mennesker imellom." 

Skatteetaten

Torill Østby

"Tusen takk for en veldig lærerik kursdag på tirsdag! Du er dyktig, engasjerende, morsom og har utrolig mye kompetanse på mellommenneskelige relasjoner. Det var en glede å ha deg hos oss.

Vi har fått bare gode tilbakemeldinger fra deltakerne også, og vi tror mange har fått mer bevissthet rundt sin egen rolle som person, relasjonsbygging, og nyttige verktøy på veien videre."